Головна

Політика конфіденційності та захисту персональних даних

Управління сайтом https://anokhin.online (далі – Сайт) здійснюється адміністратором сайту (далі за текстом разом іменуються – Виконавець).

Ця Політика конфіденційності та захисту персональних даних (надалі – «Політика») є невід’ємною частиною публічного договору (публічної оферти) про надання послуг користування інтернет-порталом від 02 січня 2018р., укладеного між Замовником та Виконавцем.

У цій Політиці визначено порядок здійснення Виконавцем оброблення персональних даних, види персональних даних, які збираються, цілі використання таких персональних даних, взаємодію Виконавця з третіми особами, заходи безпеки для захисту персональних даних, умови доступу до персональних даних, а також контактну інформацію для користувача щодо отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних та звернення за будь-якими питаннями, які можуть виникнути у Замовника щодо практики захисту персональних даних.

Визначення термінів

  • База персональних даних — іменована сукупність упорядкованих персональних даних Замовників в електронній формі;
  • Користувач/користувачі (замовник, користувач Сайту) – будь які фізичні особи замовники послуг та сервісів Сайту, персональні дані якої обробляються;
  • Обробка персональних даних — будь-яка дія або сукупність дій Виконавця, таких як збирання, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізація, передача), знеособлення, знищення персональних даних;
  • Персональні дані — відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Терміни, які визначені у публічному договорі (публічної оферти) про надання послуг користування інтернет-порталом також застосовуються до цієї Політики.

Збір та використання персональних даних

Володарем та розпорядником персональних даних Замовників (користувачів) Сайту є адміністратор сайту.

Дані, які Виконавець отримує автоматично під час користування Сайтом.

Виконавець не отримує автоматично жодних даних, за винятком даних, які містяться в файлах, про які йде мова нижче, під час самого користування Сайтом.

Які дані отримує Виконавець при використанні сервісів Сайту та здійснення покупок юридичних документів

Виконавець отримуватиме у Замовника наступні персональні дані, за посередництвом Сайту, у випадку здійснення платежів за наданні сервіси на Сайті та покупок юридичних документів на Сайті, а саме:

  • прізвище ім’я по батькові;
  • адреса електронної пошти;
  • номер телефону;
  • файли cookie;
  • IP-адреси.

Отримання від Замовника (передача Замовником) наведених вище даних є добровільним та є необхідним для здійснення платіжних транзакцій за використання сервісів Сайту та покупок юридичних документів в межах Сайту та/або для оформлення підписки на новини Сайту.

Маркетинг Сайту

Якщо Замовник надав згоду на підписку новин Сайту, вказана Замовником адреса електронної пошти використовуватиметься в маркетингових цілях власних продуктів Сайту. Згоду можна відмінити в будь-який момент.

Розповсюдження інформації третім особам

Виконавець Сайту не надає доступ до зібраних від Замовника персональних даних третім особам.

Технічні засоби і обов’язки Замовника

В рамках Сайту можуть періодично з’являтися посилання на інші сайти, якими Виконавець не керує. Такі сайти діють незалежно від Сайту і жодним чином не перевіряються Виконавцем. Ці сторінки можуть мати власну політику конфіденційності та захисту персональних даних, з якою Виконавець рекомендує ознайомитися. Виконавець не несе відповідальності за правила поводження з даними в межах цих сторінок.

Виконавець є власником Веб-сайту https://anokhin.online. На даний час у разі заходу на Веб-сайт https://anokhin.online користувача буде автоматичне переадресовано на веб-сайт https://anokhin.online.

Захист персональних даних

Виконавець використовує загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни або знищення, однак, не гарантує абсолютну захищеність від будь-яких загроз, що виникають поза межами регулювання Компанії.

Виконавець забезпечує застосування всіх відповідних зобов язань щодо дотримання конфіденційності, а також технічних і організаційних заходів безпеки для запобігання несанкціонованого або незаконного розголошення або обробки такої інформації та даних, їх випадкової втрати, знищення або пошкодження.

Поширення персональних даних без згоди суб’єкта персональних даних або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених законом, і лише (якщо це необхідно) в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

Права суб єкта персональних даних

Права Користувача (користувачів) як суб єкта персональних даних визначаються Законом України «Про захист персональних даних».

Для оновлення, отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних, відкликання згоди на обробку персональних даних, які були надані Користувачем (користувачами) Виконавцю відповідно до цієї Політики, або в разі наявності будь-яких зауважень, побажань або претензій щодо персональних даних Користувача (користувачів), які обробляються Виконавцем, такий Користувач може звернутися до Виконавця електронною поштою за адресою: dovzhenkoandpartners@gmail.com

Зміни до цієї Політики

Виконавець зберігає за собою право вносити зміни до Політики конфіденційності в будь-який час та з будь-якої причини. Дата останнього оновлення Політики буде зазначена в рядку “Останнє оновлення” на початку цієї сторінки.

Будь ласка, частіше заходьте на сторінку Політики, щоб не пропустити оновлення та зміни в нашій Політиці конфіденційності.

Как получить заказ

  • самовывоз из отделения Новой почты или Укрпочты
  • получение у нашего представителя
  • получение через курьерскую службу доставки
  • Как заказать

    Заказать Онлайн

    Это удобный способ для тех, у кого есть желание быстро и удобно оформить заказ через интернет. Кроме того, в большинстве случаев онлайн-заказ позволяют сэкономить время и деньги, так как не требуют личного присутствия в офисе нашего магазина.

    Телефонный заказ.

    Заказ по телефону является наиболее распространенным способом получения заказа, так как позволяет Вам быстро связаться с нашим консультантом и сделать заказ, а также задать все интересующие вопросы.

    Личный визит в офис.

    Этот способ может быть удобным для тех, кто хочет уточнить детали заказа и получить консультацию от продавца лицом к лицу. Однако, он требует больше времени и Вашего физического присутствия, что может быть неудобным из-за недостаточного количества свободного времени.

    О нас

    Интернет-портал avtoznak.shop поможет реализовать вашу идею, решить сложную проблему, найти новый путь к росту и развитию.

    Наша идея заключается в развитии своей личности через свободу выбора направлений развития и реализации своего потенциала!

    Каждый из нас нуждается в поддержке компетентных специалистов, которые бы сопровождали Ваше личностное развитие или развитие вашего бизнеса долгое время, помогая своей компетенцией и накопленным опытом.

    Покупая товар или услугу, делая заказ на не существующий товар в каталоге Вы подталкиваете нас к развитию, тем самым помогая самим себе. Делая заказ на покупку автомобиля, компьютерной техники, автоаксессуаров или изготовление офисной рекламы Вы тем самым получаете наилучшее предложение для решения своих задач и потребностей.